Sistem saati: 09 Eylül 2010, 08:48

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 28 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı:
İletiTarih: 29 Nisan 2007, 13:10 
Yeni Üye
Yeni Üye

onla hiç ugraşma ben bi soruyum sana 36 volt 250 watt 30 km garanti hız verecek bi motor ayarlamaya çalışırım çıkma yada sıfır msn deli_dallix@hotmail ordan konuşabiliriz

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 29 Nisan 2007, 13:19 
Yeni Üye
Yeni Üye

ha bide illede elimdekini yapcam dersen o 100 watt motorlardan elimde 2 tane var artı bi tanıdıgımda 20 30 tane var makina kimya hurdaları alan bi adam bu ben kendim bişey yaparım diye 30 tl fiyattan aldım tanesini ufak bi scooter yaptım sanada alabiliriz istersen 24 volt 100 watt saglam motorlar:):):):) daha geliştirrm dersen 1500 watt motorlar var ben çine gidip bi parti üretim için getirtcem yada burda üretimini düşünüyorum kalıp ve diger üretim aşaması işlerini halletmeye çalışıyorum bu işi geliştirip çevreye 1 gr faydamız olsun diye aşılamaya çalışıyoruz tepkiler iyi şu an yeni proje üstünde çalışıyorum 60 km kesintisiz gidebilecek yeni bi bisiklete başladım kadro ortaya çıktı foto istemeyin patent almadan göstermem:):):)bak yaptıgım bi model ama basit bişey 1 haftada sadece ufak tefek işleri halletsin diye

http://img387.imageshack.us/my.php?imag ... 004dt3.jpg

http://img251.imageshack.us/my.php?imag ... 007tr6.jpg

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 29 Nisan 2007, 21:17 
Yeni Üye
Yeni Üye

Hazır hub motor kullanmışsınız ,daha önce belirttiğim gibi hazır sistemlerden çok kendi yaptığımdan keyif alıyorum yaptığım bisikletin motor kontrol devresine kadar her şeyi kendi el emeğim sadece motor zayıf kaldı onuda 250w 24v motorla değiştireceğim motor elimde var.
Resimdeki bisikletin kadrosu konya imali mi,çok güzel olmuş,çalışmalarınızın devamını dilerim bu şekilde çalışmalar yapan insanların çoğalması gurur verici
saygılar...

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 30 Nisan 2007, 19:14 
Yeni Üye
Yeni Üye

kadro tamamen kendi el işçiligim boyasıda bizim arabanın artan boyası bu arada 250 watt motor varmış sende galibaa sakat arabası motoru baştan söyleyim o motordanda yeterli randımanı alamazsın ben 2 senedir üretiyorum 80 km yapan ufacık modeller bile ürettim bana kalırsa 36 48 volttan aşşagısı kurtarmaz sana bi tavsiye elindekini acemilik say yeni bi modele başla hazır motordanda çekinme şu an kullandıgında hazır motor sonuçta hem dişlili sistemler arıza veren ve gereksiz derece karmaşık ve bisiklete extra agırlık yaratan parçalar barındırıyo bence göbek motor kullan fiyattan çekiniyosan bn kendi aldıgım firmadan direk baglantı kurmanı saglarım 400 tl yi geçmez tüm parçalar sana kalan kısımlar agırlık azaltma km uzatma hız arttırımı gibi çok daha zor ve ugraştırıcı ayrıntılar olurhem daha eglenceli şu an kullandıgın motor akülü araba motoru kadar güç veriyo motor kaliteli ama gücü az bide elindeki devre yeni motora göre nasıl tepki vercek artı akülerin büyümesi gerekecek hepsini göz ününe al:):):):) keyfini arttırmak istersen hub motoru kendin yap seçenek çok başarılar ha bide sana dişli lazımdı bende yok ama yarış bisikleti malzemeleri satan kişilerde istediin boyutlarda dişli bulursun ortasını tornacıya yaptırıp motora direk baglantı yaparsın hem sekme olmaz hem saglam olurbaşarılar:):):):)

Profile bak  
 İleti başlığı: Re: Elektrikli Bisiklet Motoru
İletiTarih: 14 Mart 2008, 22:21 
Yeni Üye
Yeni Üye

abicim benim mtb bir bisikletim var önceden kendi firketesi vardı onu çıkartıp,başka bir firkete satın aldım ve disk fren yaptım,çok güzel oldu da,ben onu elektirikli bir bisiklet yapmak istesem ne yapabilirim bilgisi olan varmı? min4

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 22 Mart 2008, 20:35 
Yeni Üye
Yeni Üye

pedal seviremedikten sonra ne önemi var ki :?

Profile bak  
İletiTarih: 22 Temmuz 2008, 19:04 
Yeni Üye
Yeni Üye

350W dan aşağı zayıf kalır. Benim yaptığım bisiklet ekte:

http://forum.donanimhaber.com/m_9736462 ... ey_/tm.htm
http://www.cenap.4t.com/photo_1.html

ilgilenenlere saygılarımla

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 17 Mayıs 2009, 16:58 
Yeni Üye
Yeni Üye

Merhaba.
istediğinde pedal bas istersen elektriğe kuvvet.kendimizce biseyler yaptik paylasmak istedim. Istedigimiz zaman pedalla istedigimizde motor ile gidebiliyoruz.Birbiri icin engel olusturmuyor. Vites sistemi yardimi ile 10 Kmh ile 25 Kmh arasi hizlarda kullanabiliyoruz. 90 Kg lik bir kisi :oops: Aku 18Ah 12 Volt 2 adet seri bagli. 3 cu aku aksam aydinlatma icin motor akuleri bosalmasin diye.aku uzerinde surucu ama kutu saklama kabi :oops: oldugundan buyuk gorunuyor
[URL=http://img371.imageshack.us/my.php?image=imag0003ap7.jpg]Resim[/URL

[URL=http://img123.imageshack.us/my.php?image=imag0002io9.jpg]Resim[/URL

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 23 Mayıs 2009, 07:12 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar merhaba,

öncelikle herkezi çalışmaları için tebrik ediyorum. ben bisikletin pedal dışında bir güçle kullanılmasına çok sıcak bakmayanlardanım ama bunlar güzel alternatifler neticede küresel ısınma vs için alternatif bu çalışmalar.

benim bu forumdaki arkadaşlardan isteğim şu yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler yardımlar için.

üzerinde çalıştığım bir alternatör türü için kendi elektriğinide üretebilen bisiklet tekerleğinin göbeğine yerleştirilmiş bir dc motor arıyorum yada böyle bir dizaynı yapabileceğim parçaları nereden alabilirim. ayrıca belirteyim ankarada yaşıyorum bu konuyu yüz yüzede konuşmakta isterim. uygun olan arkadaşlar olursa.

yardımlar için tekrar teşekkürler.

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 27 Eylül 2009, 14:49 
Yeni Üye
Yeni Üye

Murat AYDIN yazdı:
burak vahit güngör yazdı:
ön tekerle harekete geçen bi sistem yaklaşık 30-35 km hız yaptığı söyleniyor ve tek şarjla 50 km yol yaptığı söleniyor .Sizcede mantıklı değilmi yetersiz kaldınız yerde onun harekete geçmesine ne dersiniz
HOŞ OLMAZMI? .angel

o zaman bisiklet olm aktan çıkar,motorlu bisiklet olur abi.
gülü seven dikenine katlanacak,basacak pedala..basamassa inecek elinde götürecek..

o zaman kuşlar uçar ,insanlar uçamaz herkez yürüyecek!!o zaman uçak ve taşıtlardan vazgeçelim böyle saçma mantıktan uzak bir düşünce olurmu!! . Bu tür kalın kafalı düşünce türü yüzünden ülkemiz geri kaldı !!! yeniliklere açık olun biraz..bisiklete jet türbini takan adamlar var youtube da açın izleyin.

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 17 Ekim 2009, 15:58 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

cıkk ben beğenmedim :mrgreen:
bilgilendirme ve reklam için tşk ederiz ancaaaakkk;
bisiklet pedal çevirdikçe güzel.nekadar pedal basarsam okadar gider mantığı beni cezbediyo zaten tıkandığım yerde iner birazda ben onu taşırım herşey karşılıklı ama girmeyin aramıza .oly

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 20 Nisan 2010, 21:03 
Yeni Üye
Yeni Üye

HERKESE SLM
BENDE BİR ADET BİSİKLET VAR VE BUNA ELEKTİRİKLİ BİSİKLET YAPMAK İSTİYOM BUNUN İÇİN
HANGİ MALZEMELER GEREKİYOR BANA MADDELER HALİNDE YAZA BİLİRMİSİNİZ
CEVABINIZI BEKLİYOR OLACAĞIM HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 30 Temmuz 2010, 22:49 
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar hepiniz süpersiniz sizlerden ilham .angel dışardan malzeme alıp bende bir elektirkli bisklet yapmak istiyorum bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim özellikle cenap_rafi_dalli irtibat ta geçerseniz sevinirim istanbuldan sormamı istediğiniz bişey varsa yardımcı olurum.tel 536 494 01 24 adım çağlar

Profile bak E-posta  
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 28 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama: