Sistem saati: 09 Eylül 2010, 08:40

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Acı Kaybımız, Çagatay AVŞAR
İletiTarih: 20 Haziran 2010, 16:17 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Cagatay`i en iyi taniyanlardan Sadik Dedeoglu`nun onemli aciklamasi. Lutfen okuyunuz!

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Hepimiz derin üzüntü içindeyiz. Böyle bir olayın kendi başımıza gelebileceğini düşünmek dahi dehşete düşmeye yetiyor. Ancak bu olayı bu kadar basite indirgememiz gerekir. Bu canice işlenmiş kazayı size dilim döndüğünce anlatmaya çalışacagım. Fakat öncelikle size ÇAĞATAY'ı biraz tanıtmak isterim.

Dostum Çağatay Avşar 1970 doğumludur. ODTÜ Maden Mühendisliği'nden lisansını, yüksek lisansını ve doktarasını almıştır. Kendisi son olarak uluslararası bir madencilik firmasında üst düzey yönetici olarak çalışmaktaydı. Çağatay'ın öğretim üyesi olan eşi de aktif olarak hem sporla hem de spor organizasyonları ile ilgilenmektedir. Eşi Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu organizasyonunda her sene görev almaktadır.

Sevgili dostum Çağatay'a herzaman gıpta etmişimdir. Bir taraftan yoğun çalışma temposu gerektiren bir okulda okuyarak başarılı olmak diğer taraftan da aktif olarak spor hayatını sürdürmek benim için imkansızdı. Dostum bunu başarmıştı. Kaçımız böyle dolu başakları çevremizde görebiliyoruz? Çok nadir olsa gerek... Şöyle bir etrafınıza bakın, her tarafımız ülkemizin yetiştirdiği içi tamamen boş, küflü ve hiçbir işe yaramayan başaklarla dolu... Bunlardan biri dostumu aramızdan aldı.

Çağatay daima aşırı temkinliydi. Aşırı temkinli olması yüzünden yarışlarda herzaman sıralamada olması gereken yerden daha aşağıda derece alırdı. Çoğu zaman yol yarışlarında finishe yakın sprintlere girmez, kazaya karışmamak için diğer yarışcıların aksine peletonun ortasında yer kapmaya çalışmaz, kenarlarda dururdu. MTB'de ise inebileceği yerlerde bile bisikletini eline alıp inmeyi tercih ederdi. Antrenmanlarda genelde üzerine para taşımaz ancak pompa ve yedek iç lastigini almadan çıkmazdı. Kazada bile yedek lastiği ve pompası yanındaymış. Asla bisikletin üstüne kaskını takmadan çıkmazdı. Perşembe günü de evinden çıkarken kaskını ve bisiklet tamir malzemelerini yanına almış. Kaskını aradık bulamadık. Kaskının yanı sıra bisiklet selesi de bulunamadı. Tekrar tekrar arandı ancak bulunamadı. Çağatay'ın kasksız çıkmayacağına emin olmamıza rağmen yine de evinde kaskını aradık ancak bulamadık. Kanaatimizce katil kanıtlarını toplarken kaskı kap olarak kullandı, seleyi de heyecandan aracın parcası sandı. Diğer bir ihtimal de kaza sırasında kaskın ve selenin aracın bir yerine takılması veya camdan içeri girmesi.

Dostum Çağatay kazadan önce iş için Fransa'daydı. Bir gün önce beni aradı ve kazanın olduğu gün bisiklete binmek için sözleştik. Ancak o akşam erken yattığımdan buluşma saatini söylediği mesajı okuyamadım. Çağatayın Polar nabız saatinden aldığım bilgilere göre saat 06:03 de anteremana başlamış ve kaza meydana gelene kadar 52 dakikada toplam 20 km yol almış. Çağatay, kaza sırasında saatte 21.5 km hızla tırmanış yapıyordu. Olayın gerçekleştiği saat06:52 civarları. Gölbaşı İlçe Emniyet müdürlüğüne gelen ihbar ise saat 08:09'da. Emniyet mensuplarından birisi Çağatay'ın telefonundan işyerindeki arkadaşlarından birini aramış ve Çağatay'ın vefat ettiğini söylemiş. Bundan sonra da olaydan eşinin sonra da benim haberim oldu. Acele bir şekilde hareket ettim. Olay yerine vardığımda Çağatay'ı yolun sağında su arkının içinde gördüm. Bisikleti ile arasında 50 metre civarında mesafe vardı. Aracın teker izleri emniyet şeridini dahi aşmıştı ve sağda toprak zemine kadar ulaşmıştı. Anlayabildiğim kadarı ile araç dostuma emniyet şeridinde çarparak toprak zemine kadar devam etmiş ardından direksyonu sola kırarak tekrar yolun sol şeridine geçmiş ve aracı toparlamış.

Bisikletci dostlarım bu olayda Çağataya herhangibir yardımınız olması gerektiğini düşünüyor iseniz,hanği şehirde olursa olun etrafınıza dikkatli gözle bakın. Araç bordo renkli Renault Kango olması ihtimali yüksek. Kazanın olduğu yer itibari ile kaza yapan aracın şehirlerarası yol gidiyor olma ihtimali var. Belki bu araç bir tamirhanede veya şöför hastaneye gitmek zorunda kaldı sizde doktorsunuz şüphelendiniz lütfen ilgililere haber verin, veya benzinliğiniz var ve aracın benzinliğe gelme ihtimali var,saat ve mevkiyi biliyorsunuz,kayıtlarınızı kontrol edin, GSM de o saatlerde yoldan geçenleri kontrol etme imkanınız var,degerlendirelim,veya yol kenarında şüpheli hasarlı bir araç duruyor ihbar edin veya Polisseniz,yardımcı olun veya medya mensubusunuz olayı medyaya taşıyın, veya ilgilileri harekete geçirebilecek konumdasınız lütfen yardımcı olun,veya veya veya. İnanınki kınama veya yakınmadan daha iyi sonuç verecektir. Canilerin yanına kalmasın.

Cenaze arabası Kızılaydan geçerken 50-60 kişilik gurup yolu keserek cenaze aracına eşlik ettiler,hepinize teşekkür ederim.Çağatay gibi bir insana bu yakışırdı. Ancak gurubun daha kalabalık olması gerekirdi. Her ne kadar mesai saati olsada bu gibi ender görülen olaylarda insanların biraz fedakarlıkta bulunması lazım. Önemli olan yakınmaktan ziyade, somut birşeyler yapıyor olmamız gerekir.Eğer daha kalabalık bir gurup toplanabilseydi emin olun ki sesimiz çok gür çıkar,yaptırım gücümüz daha çok olurdu ve bazı insanların dikkatini çekerdik. Eger çok daha kalabalık bir gurup olarak toplanabilirsek bakın neler yapabiliriz. Bazen buna benzer acı olaylar ileriye dönük bazı insanların hayatlarınıda kurtarabilir. Lütfen daha duyarlı olalım.

Bisiklet federasyonumuz konuya gereken önemin verildiğini ayrıca Çağatay Avşar adını uluslararası bir yarışmaya vereceklerini söylediler. Cenazemizde Başkanımız,Asbaşkanımız,Genel Sekreterimiz,Aydın bey ve diğer yetkililerimizi görmekten mutlu olduk.

Hepinize teşekkür eder,kazasız belasiz günler dilerim.

Cenaze Töreninden Fotoğraflar:

viewtopic.php?f=15&t=6203

Taziye Mesajlarınız İçin:

viewtopic.php?f=15&t=6213

Olay Yerinden bir kare;

Resim

En son KevSerSeri tarafından, 21 Haziran 2010, 12:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Profile bak  
 İleti başlığı: Re: Acı Kaybımız, Çagatay AVŞAR. / Cenaze Töreni Bilgileri
İletiTarih: 21 Haziran 2010, 10:19 
Moderator
Moderator
Kullanıcı avatarı

Çok değerli pedalsesi dostları Çağatay Kardeşimizin zamansız ve meçhul bir kazaya kurban gitmesi tüm bisiklet camiamızda derin üzüntü yaratmış ve nefretle kınanmıştır..
Bir çok bisiklet sitelerinde konu ile ilgili olarak açılan forumlar ve yorumlar,konuya hassasiyetle bakılması gereken açıdan daha farklı açılara kaydırmaktadır.
Bir çok seveni ve camia mensupları tarafından yapılan taziye mesajlarının yanı sıra bir çok arkadaşın'da konuyu değişik açılardan ele alması,farklı değerlendirmelere yol açmıştır..tüm yorum ve mesajlarınız için teşekkür ederiz..Ancak Konunun önemini teşkil ettiği bir başlık altında toplamamızın istenmesi sebebi ile sizlerin anlayışına sığınarak,konuyu yukarıda verilen "SADIK DEDEOĞLU"tarafından yazılan mesaj başlığında tekrar derlemiş bulunmaktayız..Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Konu ile yakından ilgilenen ve yine bu olay ile ilgili olarak gereken hukuksal ve kanuni takibatıda yapmakta ve yaptırmakta olan Aile yakınları ve yakın dostlarının istekleri doğrultusunda "KEVSER"arkadaşımızın açmış olduğu mesajı dikkatli okumanız ve bunun dışinda yapabileceklerinizin sizlere bildirilmesi hususu yer almaktadır...

Bu zamana kadar yazılan mesajlar, konuyu tek bir noktaya toplamak amacıyla mesaj sahiplerinin anlayışına sığınırak kaldırılmıştır. Taziyelerimizi özel olarak açılan TAziye başlığından iletebilirsiiz. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Konuyla ilgili dikkatinizi çeken bir durum, ipuçu olabilecek bir bilgiye ulaşırsanız lütfen bizler ile paylaşınız.

Profile bak  
 İleti başlığı: Re: Acı Kaybımız, Çagatay AVŞAR
İletiTarih: 21 Haziran 2010, 15:06 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Arkadaslar bana gelen son habere gore arac belirlenmis!

Emniyet uzerine dusen gorevi elbette yapiyordur ama biz de lutfen elimizden geldigince yardimci olalim.

Yakin zamanda kaza yapan, sanayiye giden, panjurlari kirik (kuvvetle muhtemel tamir edilmistir) BORDOYA CALAN KOYU KIRMIZI RENKLI FIAT DOBLO yu 2006-2010 yillari arasindaki modellerden arayacagiz. Renk kodu: 132

Ankara`dan Golbasi Cevreyolunu kullanarak gidilebilecek sehirlerin istikametindeki benzinliklere, tamircilere, oto yikamalara 17 Haziran Cuma gunu sabah saatlerinde Bordo Fiat Dobloya sahip, dikkat cekecek endiseli tavirlar sergileyen, aceleci sahislarin ugrayip ugramadigini sorabiliriz. Mumkun oldugu kadar cok kisiye bu bilgileri iletip yayilmasini saglayalim.

Benzinliklerdeki ve otoyol giris-cikislarindaki kameralari incelemek de emniyete dusuyor.

Profile bak  
İletiTarih: 28 Haziran 2010, 10:22 
Moderator
Moderator
Kullanıcı avatarı

KevSerSeri yazdı:
Arkadaslar bana gelen son habere gore arac belirlenmis!

Emniyet uzerine dusen gorevi elbette yapiyordur ama biz de lutfen elimizden geldigince yardimci olalim.

Yakin zamanda kaza yapan, sanayiye giden, panjurlari kirik (kuvvetle muhtemel tamir edilmistir) BORDOYA CALAN KOYU KIRMIZI RENKLI FIAT DOBLO yu 2006-2010 yillari arasindaki modellerden arayacagiz. Renk kodu: 132

Ankara`dan Golbasi Cevreyolunu kullanarak gidilebilecek sehirlerin istikametindeki benzinliklere, tamircilere, oto yikamalara 17 Haziran Cuma gunu sabah saatlerinde Bordo Fiat Dobloya sahip, dikkat cekecek endiseli tavirlar sergileyen, aceleci sahislarin ugrayip ugramadigini sorabiliriz. Mumkun oldugu kadar cok kisiye bu bilgileri iletip yayilmasini saglayalim.

Benzinliklerdeki ve otoyol giris-cikislarindaki kameralari incelemek de emniyete dusuyor.

En son yaptığımız arama ve arştırmalarda Merhumun bisikletine ait olan selede bulunmuştur.selenin bulunduğu konuma bakıldığında,(Katil kelimesini kullanmak istiyorum)bu katilin,incek köprüsünden geri dönüş yaparak.....?..... yönüne gitmiş olabileceği düşünülmektedir..Konu ile ilgili olarak bu bilginin paylaşımında bir sakınca görülmemiş ve paylaşımı istenmiştir. Aracın tekrar Ankara ili ve çevresinde bulunduğu veya görmüş olduğu hasardan dolayı bu dönüşüde yapmış olduğu varsayılmaktadır...bu bilgi konu ile ilgilenen siz değerli pedalsesi sitesi üyeleri ile paylaşılmıştır..Bilgilerinize..

Profile bak  
İletiTarih: 28 Haziran 2010, 13:41 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Adem Abi seleyi bulan kisi insallah avuclayip da almadi. Zira uzerindeki parmak izleri yardimci olacaktir.

Emniyet istedikten sonra bulamayacagi hicbir sey yok. Umarim olayin uzerine duserler.

Profile bak  
İletiTarih: 28 Haziran 2010, 15:59 
Moderator
Moderator
Kullanıcı avatarı

KevSerSeri yazdı:
Adem Abi seleyi bulan kisi insallah avuclayip da almadi. Zira uzerindeki parmak izleri yardimci olacaktir.

Emniyet istedikten sonra bulamayacagi hicbir sey yok. Umarim olayin uzerine duserler.

yok almadılar ellerine,polisin gelmesi beklendi..?....

Profile bak  
İletiTarih: 28 Haziran 2010, 17:10 
Görev Adamı
Görev Adamı
Kullanıcı avatarı

KevSerSeri yazdı:

sele bulundu bulunmasına ama emniyetin yaptığı tek şey tutanak oldu 10 geçmesine rağmen üzerinde bu yağmurlardan dolayı parmak izinin kalınmayacağı söylendi...polis araca ait parçaları ve kaskı istiyor...Bi de parmak izleri sadece sabıkalı insanların olduğundan sabıkasız insanları bulmak zorlaşacak....

-0- 05447383698 -0-
Bisiklet konusunda yardımcı olabilirim...

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 28 Haziran 2010, 20:21 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

Ben, katilin!!! çok kısa zamanda; hatta bu hafta içinde yakalanacağını düşünüyorum!...

Türkiye'nin; Ankara'nın, İzmir'in, İstanbul'un düzenlediği çeşitli protesto gösterileri, eminim! vicdanlarda kalıcı izler bırakmıştır.

Kaldı ki, parmak izi arşivi neyse ki yenilenen tüm ehliyetlerle birlikte kayıt altına alındı.. yalnızca ehliyet yenilemeye de gerek yok herhangi bir nedenle bir GBT sorgulamasına tabi olduğunuzda da aynı süreç işliyor. ( işe başlangıç, n. cüzdanı, pasaport vb. )

İzmir'de ilk tepki,

Aynı gün Perşembe Akşamı Bisikletçileri'nden geldi; her zamanki güzergahlarından, bisiklet yolundan gitmektense oldukça kalabalık bir grupla, akşam trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde, Muhlis Dilmaç önderliğinde yaptıkları basın açıklamasının ardından, otoyoldan!, bileklerinde siyah kurdelelerle Göztepe'den Karşıyaka Turan'a kadar geldiler.. Tam 73 kişi !

Resim

Resim

Resim

Resim

ve ikinci tepki Critical Mass'ın İzmir'deki ilk etkinliğindeydi..

Yine bileklerimizde siyah kurdelelerle, sırtlarımızda taşıdığımız mesajlarla, pek çok yerde ses getiren, acı kaybımız Çağatay AVŞAR'ı da içeren basın açıklamasıyla, bu kez ehil bir aktivist; Murat Tırpan öncülüğünde gerçekleşti..

Murat Tırpan yazdı:
.....

Bu ilk CM geçtiğimiz günlerde Ankara'da antrenman yaparken bir araba tarafından
çarpılarak hayata veda eden lisanlı bisiklet sporcusu Çağatay Avşar anısına yapılacak. Ve bir de basın açıklaması olacak.

Birçok çevreden birçok bisikletli- ya da değil- dostumuz katılacaklarını söylediler ama ben yine de çağrıyı tekrarlamış olayım.

İzmir'de herkesi önce Çağatay anısına, sonra arabaların egemenliğindeki bir şehre karşı yapılacak etkinliğe davet ediyorum.

26 Haziran Ctesi Konak meydanı, Saat Kulesi, saat 17.00

Resim

Resim

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 29 Haziran 2010, 01:10 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Super olmus arkadaslar pedaliniza saglik...

Profile bak  
İletiTarih: 29 Haziran 2010, 07:29 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

KevSerSeri yazdı:
Super olmus arkadaslar pedaliniza saglik...

Teşekkürler...

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 30 Haziran 2010, 13:47 
Moderator
Moderator
Kullanıcı avatarı

Güzel ve örnek olacak bir tepki pedalınıza sağlık,Yukarıda yazmış olduğun bir mesaj beni düşünce olarak çok sevindirdi..tek dileğimiz bu aslında katilin bu hafta içinde yakalanması ve adaletimizin,bu katile vereceği ibretlik ceza olması yüreklerimiz biraz olsun su serpecektir..Ama bugün itibari ile ben yavaş yavaş bir şeylere iyice inanmaya başladım..iso'nunda dediği gibi bazı şeylerin üzerine o kadar yavaş gidiliyorki,,polis bile artık ihtimalleri değerlendirmekten öte kesin nokta koyarak işlem yapıyor..yinede umudumuz devam ediyor.İmkanımız olsada,polisten önce o caniyi biz bulsak,ondan sonra adalete teslim etsek..daha önce çalınan bir araç ile ilgili yardımlarını esirgemeyen,Öziş sanayi sitesi,yeni sanayi,başkent oto sanayi,şaşmaz oto sanayi lerdeki tüm çalışan ve dükkan sahibi Arkadaşlarıma bu konu ile ilgili bilgi verdim ve yardımcı olmalarını istedim..dilerim körün taşı gibi birine denk gelir...Sizlerinde göstermiş oldukları bu duyarlı davranışlarınızdan dolayı İzmirli tüm bisiklet severlere teşekkür ediyorum..

Profile bak  
İletiTarih: 03 Temmuz 2010, 06:46 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

Teşekkür ediyorum.. ediyoruz..
Konuyla ilgili bir başka habere yer vermek istiyorum..
Çağatay'ın eşi; Pınar AVŞAR'ın açıklmalarına...

Fark edildiği gibi bir niyetim daha var.. bu haber başlığını üst sıralarda tutabilmek.. Desteğiniz için teşekkür ediyorum Pedal Sesi.COM

Resim

Ankara'da 17 Haziranda, antrenman yaparken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden lisanslı bisiklet sporcusu Çağatay Avşar'ın (40) eşi Pınar Avşar, plakası da tespit edilemeyen aracın bir an önce bulunmasını istiyor.
Pınar Avşar (31), kazanın üzerinden yaklaşık 2 hafta geçtiğini, ancak bugüne kadar bir sonuç alamadıklarını söyledi.
Eşinin 17 Haziranda sabah 06.00'da antrenman yapmak için evden ayrıldığını anlatan Avşar, "Eşim lisanslı sporcuydu, sabah ya da akşam saatlerinde trafiğin yoğun olmadığı saatlerde antrenman amaçlı evden çıkardı. Olay günü de erken saatlerde evden ayrıldı. Evimizin konumu itibariyle Gölbaşı'ndan Konya yolu istikametinden yuvarlak çizip Çayyolu'ndan dönerdi. O gün çok bekledim ama dönmedi" dedi.
Kazayı telefonla öğrendiğini belirten Avşar, şunları kaydetti.
"Olay 06.55'te olmuş, ihbar 07.25'te yapılmış. Bir aracın çarpıp kaçtığı tespit edilmiş. Gölbaşı polis ekipleri çalışma başlattı aracın bulunmas ı için. Olay yerinde bazı araç parçaları bulunmuş, bununla ilgili duyurular yapıldı. Eşimin bisikletinde bir cihaz olduğu için bazı kayıtları biliyoruz. Mesela 5 şeritli bir yolda emniyet şeridinde gidiyor, yokuş yukarı. Çok yavaş bir hızda bomboş bir yolda gidiyor. Çevredeki MOBESE kameralarından bir sonuç alamadık. Başka kameralardan da bir bilgiye ulaşamadık. Plaka tespit edilemedi."
Olay yerinde durulduğu yönünde bazı şüpheler olduğunu ifade eden Avşar, bisikletin selesinin olay yerinin uzağında bulunduğunu, eşinin kaskını ise bulamadıklarını, bu durumun kendilerini çok üzdüğünü belirtti.
Eşinin özel bir firmada maden mühendisi olarak çalıştığını, uluslararası birçok turnuvaya katıldığını belirten Avşar, "Eşim spora kürekle başlamış, triatlonla devam etmiş. Üniversite yıllarından bu yana sporla uğraşıyordu. Bisiklet camiasında sevilen biriydi. Kazanın aydınlanamaması ailesini ve arkadaşlarını çok üzüyor" diye konuştu.
Kendisinin de sporla ve spor organizasyonlarıyla ilgilendiğini dile getiren Avşar, eşiyle de bisikletle antrenman yaparken tanıştıklarını anlattı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, araç eşkaliyle ilgili sigorta şirketlerinden, Telekomünikasyon'dan da cep telefonu sinyali için yanıt beklendiğini anlatan Avşar, sözlerini şöyle tamamladı:

Resim

'Bisiklet bir ulaşım aracı. Şehirlerde yer almamasına rağmen bu işe gönül verenler, bu sporu tutkuyla yapanlar var. Bisiklet saygı görmeli, bununla ilgili bir düzenleme yapılmalı. Faili meçhul olaylar aydınlatılmalı. Okullar tatil oldu, insanlar çocuklarına bisiklet satın alıyorlar, binecek yer yok ama. Olay yerinden kırmızı renkli bir ticari aracın kaçtığı yönünde bilgi geldi. Arac ın bulunması için bir duyuru yapmak istiyoruz. Gören, duyan, haberi olan şüphelenen biri olabilir. Vatandaşlardan bu konuda destek istiyoruz. Görmese bile şüphelenmiş olabilir."
Gölbaşı Çevreyolu Çetin İşletmeleri Şantiyesi'nin bulunduğu bölgenin Sincan yönünde, 17 Haziranda sabah saatlerinde antrenman amaçlı bisiklet süren Çağatay Avşar'a (40), plakası tespit edilemeyen bir araç çarpmıştı.
Kazaya neden olan sürücü aracıyla olay yerinden kaçmış, Ç ağatay Avşar, yoldan geçen sürücüler tarafından fark edilmişti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin haber vermesiyle kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen Avşar kurtarılamamıştı.
Olayın ardından polis ekipleri, plakası belirlenemeyen aracın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.*

* Ankara AA

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 03 Temmuz 2010, 12:05 
Normal Üye
Normal Üye

Yorumsuz bir haber daha.
........
Çağatay arkadaşımızın ardından bir Türkiye klasiği daha.

...

kamyon, çadırda uyuyan Alman turisti ezdi
19:32 | 01 Temmuz 2010

SARIKAMIŞ (Kars), (DHA)

KARS'ın Sarıkamış İlçesi'nde, manevra yapan kamyon, çadırda uyuyan Alman turist 33 yaşındaki Helmut Thomas Schlappinger'i ezdi. Bisikletiyle Türkiye turu yapan Schlappinger, olay yerinde can verirken sürücü Hanifi Çelik gözaltına alındı.

Kaza, dün akşam saatlerinde, Karakurt- Horasan karayolunun 7'nci kilometresi kenarında meydana geldi. Karayolundan Aras Nehri kenarındaki kum ocağına girmek için manevra yapan Hanifi Çelik yönetimindeki 36 SD 395 plakalı kamyon, yol kenarına çadır kuran bisikletli Alman turist Helmut Thomas Schlappinger'in uyuduğu çadırın üzerinden geçti. Bisikletiyle Türkiye'yi dolaşan Schlappinger olay yerinde öldü. Alman turistin cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sürücü Çelik ise gözaltına alındı.

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 07 Temmuz 2010, 15:39 
Moderator
Moderator
Kullanıcı avatarı

Bazı araçların plakaları ilgili kişilere verilmiştir.iş emniyetin titiz takibi ve özellikle İNCE AYAR TAKİBİNE Kalmıştır.Dilerim gereken hassasiyet gösterilir..

Profile bak  
İletiTarih: 07 Temmuz 2010, 16:37 
Normal Üye
Normal Üye

Merhaba,

Sayın Aydan Çelik'in Taraf gazetesinde 25.06.2010 tarihli "Meçhul Bisikletçi Anıtı" konulu yazısının adresi http://www.taraf.com.tr/aydan-celik/mak ... -aniti.htm

Profile bak E-posta  
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama: