Sistem saati: 10 Eylül 2010, 09:01

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 208 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Yazar Mesaj
 İleti başlığı:
İletiTarih: 19 Ağustos 2007, 17:32 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Merhaba Arkadaşlar,

13 Mayıs 2007 tarihinde başlattığımız projem 18 Ağustos günü İstanbul-Taksim Meydanında son buldu. Çok güzel bir gün geçirdik. Yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Tur Toplam Km: 7500 Km

Sevgiler...

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 20 Ağustos 2007, 10:55 
Normal Üye
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

tebrikler serkan, harika bir iş başardın ve ilerde yıllarca anlatabileceğin eşşiz bir anın oldu. darısı başımıza.

PS Matbaacısı
Sedona SD-761 2007
Marin Collio 2008

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 20 Ağustos 2007, 20:07 
Köşe Yazarı
Köşe Yazarı

Tebrik Ederim Serkan, ne diyeceğimi bilemiyorum; büyülendim adeta. Benim parça bölük de olsa yapmaya çalıştığım bir hayali sen BİR PEDAL da gerçeğe çevirdin ve bu hayali besleyenlere örnek oldun...
Fotoğralarınla da Türkiyemiz'i gezdirdiğin çok teşekkür ederim...

Bülent YILDIRIM

En son Bülent YILDIRIM tarafından, 21 Ağustos 2007, 10:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 21 Ağustos 2007, 10:55 
Normal Üye
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

akşamki sohbetini izledim, tesadüfen :) ..çıktığın geziyle, herşeyi yeterince güzel ifade ettin, teşekkürler....

....SIRADIŞI SPORLAR DERNEĞİ.....www.siradisisporlar.org.......

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 21 Ağustos 2007, 12:18 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

Tebrikler Serkan.

Aradaşlar röpörtajın bağlatısı aşağıda.

http://www.youtube.com/watch?v=ePg85VTi9Vo

--------O ŞİMDİ ASKER-------
-----YOZGAT İL JANDARMA-----

Profile bak E-posta  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 24 Ağustos 2007, 16:25 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Merhaba Arkadaşlar,

Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Sevgiler...

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 25 Ağustos 2007, 13:07 
PS Topluluk Koordinatörü
PS Topluluk Koordinatörü
Kullanıcı avatarı

Serkan Tebrik ediyorum seni. Çok güzel bir iş çıkarmışsın. Ne diyelim gözün aydın! Esas iş şimdi başlıyor senin için. Bundan sonraki planladığın çalışmaların da umarım bundan daha iyi olur. :)
Televizyondaki röportajını görünce de ayrıca çok sevindim. Sanırım biraz heyecandan olsa gerek belirtmen gereken bazı ana temaları atlamışsın. Ama o kadar da olsun artık :)
çok sevgiler...

Yavuz Ergun

Profile bak E-posta  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 28 Ağustos 2007, 10:17 
"Pedal Sesi" Kurucusu
"Pedal Sesi" Kurucusu
Kullanıcı avatarı

Merhaba Serkan,

Bir süredir turda olduğumdan nete giremedim. Her ne kadar telefonda görüşsekte, burdanda kutlayayım tekrardan. Hadi gözün aydın, hayırlı olsun :) Daha nice başarılı faaliyetlere. Bisiklet camiası adına büyük bir gelişme. Tebrikler.. Görüşmek üzere.

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 18 Eylül 2007, 00:36 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Selam Arkadaşlar....

Pedalla Türkiye'den küçük bir video...

Sevgiler...

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 18 Eylül 2007, 14:53 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Serkan ropörtajı yeni izleme imkanım oldu. Gerçekten çok güzel işler çıkardın ortaya. Seni gönülden tebrik ediyorum...

Gökova Pedallarımın Altında Turunda inşallah görüşürüz hşç...

Profile bak  
 İleti başlığı:
İletiTarih: 20 Eylül 2007, 16:41 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Merhaba Arkadaşlar,

Erzincan Valisi Ali GÜNGÖR'e Pedalla Türkiye Projesi sonrasında katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim ediyorum.

Resim

Sevgiler... .;

Profile bak  
 İleti başlığı: Re:
İletiTarih: 26 Mart 2010, 10:39 

[quote="Serkan Taşdelen"]Merhaba Arkadaşlar,

Fotoğraflara kaldığımız yerden devam ediyoruz.

[color=red][b]ERZURUM-HORASAN-SARIKAMIŞ-KARS[/b][/color]

[u][b]31.05.2007[/b][/u]

Gece 2:30 sularında Erzurum'a giriyorum. Sağolsun İsmail Ofli Kardeşim beni otogar'da karşılıyor. Yolculuk 2 saat rötarlı geçiyor. Sürekli kimlik kontrollerinden geçiyoruz. Otogar'da İsmail ile buluştuktan sonra doğru evin yolunu tutuyoruz ve hemen uykuya dalıyoruz. Sabah Erzurum'u gezmek için evden çıkıyoruz.
[i]Not:Kılık kıyafetim İsmail'e aittir.[/i]:):):)

Erzurum'un Çifte Minarelerini geziyoruz İsmail Kardeşim ile.

Çifte Minarelerin içinde İsmail ve Ben....

Oturduğumuz Cafenin terasından manzaramız. Yakutiye Medresesi.

Güzel bir Erzurum turundan sonra akşam yemeği için eve gidiyoruz. Sağolsun İsmail'in annesi bir mantı yapmış ki sormayın. Parmaklarımı yedim desem yeridir. Kaç tabak yedim hatırlayamıyorum. Sayamadım daha doğrusu. Tekrar tekrar ellerine kollarına sağlık teyzecim...

[u][b]01.06.2007[/b][/u]
İsmail bugün Horasan'a kadar bana eşlik edecek. Birlikte hazırlanıp 08:00'de çıkıyoruz yola.
İsmail ve Erzurum'un sonu...

40 Km bir yolculuktan sonra Pasinler'e varıyoruz. Saat: 9:53 Km: 1294.67

Birbirine yakın olan diğer ilçe Köprüköy'e saat 11:04'de varıyoruz. Yolculuk öçok zevkli geçiyor. Yolumuz hemen hemen düz.

Köprüköy ismini hemen çıkışındaki tarihi köprüden alıyor. Bizde orada durup bikaç fotoğraf çekmek istiyoruz ve bir grup turist ile karşılaşıyoruz. Fotoğraf gezisi yakan yaklaşık 10-15 kişi civarında bir grup. Çok sevdiler bizi. Sürekli fotoğraflarımızı çektiler. Onlar için iyi bir malzeme olduk anlayacağınız. Ama şikayetçi değiliz. Çok iyilerdi sağolsunlar.

İşte ilçeye ismini veren meşhur tarihi köprü...

25 Km yolumuz kaldığını gösteren tabela. Bir yandan'da yağmur arkamızdan geliyor.

İşte size "DOĞU EKSPRESİ"....

Yola devam... Ağzım açıkta kalmış. Suuuuuuuu.. :):):)

Saat 12:23'de Horasan'a giriyoruz. Güzel bir yolculuk oldu İsmail ile birlikte.

Biraz soluklandıktan sonra İsmail Kardeşim Erzurum'a geri dönüyor. Ben ise Belediye Başkanının gelmesini bekliyorum.

Konaklamamda yardımcı oldukları için Horasan Belediyesine teşekkürler.

[b][color=red]İsmail Ofli[/color][/b] kardeşime beni Erzurum'da ağırladığı için ve Horasan'a kadar eşlik ettiği için çok çok teşekkür ederim.

[u][b]02.06.2007[/b][/u]

Yine yanlız kaldım. Bugün Sarıkamış'a kadar gidicem. Yolun Karakurt mevkii'nden sonra zorlu yokuşların olduğunu söylediler.
Saat 7:46 gibi çıkıyorum Belediye'den..

Sarıkamış'a 69 Km gösteriyor tabela. İsteseniz Kars'ada gidersiniz ama ben zorlamak istemiyorum. Rakım yüksek. 1500-2000'lerde...

Şu güzelliğe bakarmısınız?

Aras Vadisi ÖDA karşımızda. Uzun bir süre Aras Nehri eşlik ediyor bana. Pek yanlız sayılmam. :)

Aras Vadisi üzerinde bir asma köprü.. Veee Teknik Sponsorum KRON'a ve Efor Bisiklet'e çok teşekkürler...

Yol üzerinde uzun bir süre tesis bulamadım. İlk bulduğuma girince çok güzel bir manzara ile karşılaştım. Eski Osmanlı Eserleri ile süslenmiş bir restaurant. Mitat Abiye sevgiler...

Burasıda Şeytangeçmez Köprüsü. İsmi biraz ürkütücü...

Karakurt'tayım. Iğdır-Kars yolunun ayrıldığı yer. Burada karnımı doyuruyorum. Sıkı rampalar şimdi başlıyor. Km:1388.31

Sarıkamış'a 14 Km var ama hala çıkışlar devam ediyor. Ama yol çok eğlenceli. Sarıkamış Ormanları ÖDA'yı inceleyerek devam ediyorum. Çok güzel kuş sesleri eşliğinde.

Sarıkamış'a saat 14:00 gibi giriyorum. Tam girişte hafif hafif yağmur başlıyor. Ben Öğretmen evine yerleşir yerleşmezde sıkı bir yağmur başlıyor. İyi kurtuldum. :) Konaklamamda yarımcı olduğu için Sarıkamış Öğretmenevi Müdürüne çok teşekkürler. Km: 1415.43

Sarıkamış'ın bütün yolları döşeme taştan. Yılın 9 ayı kış olduğu için ancak böyle çözüm bulmuşlar anlaşılan.

[u][b]03.06.2007[/b][/u]

Sarıkamış'tan sabah 7:50'de çıkıyorum. Çok güzel bir manzara eşliğinde pedal çeviriyorum. Süper yerler buralar. Sadece çok soğuk o kadar.

Yeşillik yolda gidiyorum. Yokuşlar hiç yormuyor. Çıkarken farkına bile varmıyorum. O kadar mutluyum anlayacağınız. Yeşil rengi bana tamamen enerji veriyor.

Saat 9:16'da Selim İlçesine varıyorum. Burada yolda gazeteci beni yakalıyor ve haber yapıyoruz. İyi oldu benim için. Sağolsun kahvehanede birde çay içiyoruz. Km: 1438.74

Aşık olduğum bir yeşillik daha...

Bugün durağım olan Kars'a saat 12:45'de varıyorum. Pazar günü olduğu için direkt Öğrenmenevi'ne gidip yerleşiyorum. Daha sonra başlıyorum Kars'ı gezmeye. Km: 1478.35

Kaleden kuşbakışı Kars'ın görünümü...

Buda son fotoğrafımız KARS KALESİ...

Evet arkadaşlar sizlerinde gördüğü gibi çok güzel bir coğrafyada yolculuk yaptım. Herkese tavsiyemdir, mutlaka gidin ve görün. Çok güzel yerler var.
Değerli zamanınızı ayırıp okuduğunuz ve fotoğraflarımı seyrettiğiniz için çok çok teşekkür ederim.

Sevgiler...[/quote]

Serkan kardeş Pasinlere gelirsen yine bekleriz :)

Profile bak E-posta  
 İleti başlığı: Re: Pedalla Türkiye Start Aldı ve 18.08.2007 Tarihinde Bitti...
İletiTarih: 29 Temmuz 2010, 22:39 
Yeni Üye
Yeni Üye

merhaba serkan taşdelen mesajlarını ve maceranı zevkle okudum,tebrik ederim.seneye nisan-mayıs 2011 var mısın bir tura (güney-kuzey,doğu batı farketmez)?

Profile bak E-posta  
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 208 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama: