Sistem saati: 10 Eylül 2010, 08:56

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Tekerlek İzi Dergisi Yayın Hayatına Başladı!
İletiTarih: 08 Nisan 2008, 17:57 
PS Topluluk Koordinatörü
PS Topluluk Koordinatörü
Kullanıcı avatarı

Sevgili dostlar;

Uzun zamandır uğraş verdiğimiz ve Türkiye'nin bir ilki olması özelliğini taşıyan Tekerlek İzi Online Bisiklet Dergisi'ni test süresinden sonra nihayet yayına sokmuş bulunuyoruz. Görselliği, araştırmacılığı ve bilgiyi ön plana çıkardığımız dergimizin içeriğinde:

Gezi yazıları ve fotoğrafları, düzenlenen organizasyonların ayrıntıları, yarış yorumlarının yanı sıra; teknik bilgiler, dünyadan bisiklet haberleri, çeşitli köşe yazıları, doğa raporu gibi konular bulunmaktadır.

2 aylık bir periyotta yayınlanacak olan dergimiz, şu an 120 sayfalık bir içeriğe sahip olup, ilerleyen zamanlarda alt yapı ve içerik bakımından geliştirilecektir.

Bu dergide emeği geçen Genel yayın yönetmeni Murat Öztürk ile birlikte tüm yazar kadrosuna ve konuk yazarlarımıza da ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.

Dergimizi okumak için http://www.tekerlekizi.com adresine tıklamanız yeterlidir. Dilerseniz e-posta adresinizi girerek abone olabilir ve yeni sayılardan haberdar olabilirsiniz. Bizlerle paylaşmak istediğiniz yazı, fotoğraf ve projelerde de yine her zaman kapımızın açık olduğunu bilmenizi isteriz.

Şimdiden iyi seyirler dileriz... :)

Resim

Yavuz Ergun

Profile bak E-posta  
 İleti başlığı: Re: Tekerlek İzi Dergisi Yayın Hayatına Başladı!
İletiTarih: 08 Nisan 2008, 18:05 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

Tebrikler Yavuz Abi
Tüm bisiklet camiasına hayırlı olsun hem içerik hemde tasarım olarak çok güzel olmuş
ayda 1 yayınlanması ümidiyle
hoşçakalın

Resim
Resim

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 08 Nisan 2008, 18:10 
"Pedal Sesi" Kurucusu
"Pedal Sesi" Kurucusu
Kullanıcı avatarı

Haydi hayırlı olsun. :wink: Zamanla çok güzel bir şekilde ilerleyecektir inş.

Profile bak  
İletiTarih: 08 Nisan 2008, 19:33 
Normal Üye
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

Okudum inceledim, güzel bir çalışma olmuş .ok
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık .by

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 08 Nisan 2008, 20:12 
Topluluk Yöneticisi
Topluluk Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Bu iş için çok emek harcadınız arkadaşlar. Tebrik ediyorum ve böyle bir dergiyi bize kazandırdığınız için teşekkür ediyorum.

Dilerim ki sürekli olur ve basılı hale geçerek daha fazla kişiye ulaşır :) Dergimiz neden bir "F1 Racing" tadında elden ele dolaşmasın ki ;)

Sevgilerle.

Z. Derya YILDIRIM

Profile bak  
İletiTarih: 08 Nisan 2008, 20:47 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Tüm bisiklet camiasına hayırlı ve uğurlu olsun. Birgün yazılı basında görmek dileği ile.
Derginin yayınlnmasında emeği geçen başta Murta Öztürk ve Yavuz Ergun olmak üzre herkese teşekkür ederim.

Sevgiler... .by

Profile bak  
İletiTarih: 08 Nisan 2008, 22:08 
Normal Üye
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

Dergide emeği geçen herkesi, acizane tebrik etmek isterim. güzel bir dergi olmuş, aslında bir dergiden ve Bisikletten çok fazlası var, hayata dair güzel olan bir çok şey bir arada: resimler, teknik bilgiler, seyahat ve kültür turları,geziler, haberler,röportajlar... yani dolu dolu güzel bir dergi olmuş.
Hayırlı olsun, Elinize sağlık.

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 09 Nisan 2008, 09:20 
Normal Üye
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

Dergiyi inceledim tasarım ve içerik açısından gerçekten çok güzel bir dergi olmuş tabi bunun ilk ve tek online bisiklet dergisi olmasıda onun güzel bir ayrıcalığı...Emeği geçenlerin ellerine sağlık...

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 10 Nisan 2008, 11:37 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

YAŞASIN ARTIK BİR DERGİMİZ OLDU ELERİNİZE SAĞLIK.MÜKEMMEL OLMUŞ.
GELECEK NİCE SAYILARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE.....

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 12 Nisan 2008, 08:10 
Daimi Üye
Daimi Üye
Kullanıcı avatarı

Tüm insanlığa hayırlı olsun.Bunca çaba harcıyrsunuz, harcıyoruz. inşallah bir şeylere değer .Bir etki yapar ileride...Başarılar...

bisikletihissetmek...

Profile bak  
İletiTarih: 12 Nisan 2008, 14:22 
Normal Üye
Normal Üye
Kullanıcı avatarı

.hi şapka çıkartıyorum çok güzel bi çalışma dilerim tüm dergiyi yazılı basına aktarma dileklerimiz de gerçek olur tebrik ederim. Emeği geçen herkese Teşekkür ederim.
B,zde Adana olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız.

Sevgiler ve Saygılar Orhan Tozun .by

tozun_orhan@hotmail.com

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 12 Nisan 2008, 14:51 
Topluluk Yöneticisi
Topluluk Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Sevgili Yavuz,Sevgili Murat ve emegi geçen herkes,
Bekliyorduk tabii ama bilgisayari açar açmaz hos bir sürpriz oldu..yorgun bir gün ardindan bize enerji verdi.. hemen söyle bir göz attim..nefis bir dergi olmus, elinize gerçekten saglik..elbette eksiklikler hatalar olacaktir..(örnegin Izmir Bisiklet Dernegi YK.nda yeni arkadaslarimizda var..ilk kongrelerinde Izmir'de birlikteligi iyice pekistirdiler) ama bunlar olagandir..
alçakgönullü,birlestirici,bisiklet ve doga hareketinin ayrilmazligina sahip çikici,bisiklet hareketimizin genelini kucaklama çizgisinin sürekliligi çok önemli..bunu hem pedal sesi'nde çok iyi sagladiniz tekerlek izi 'nde baslangiç gayet iyi ..haberlerin çesitliliginde çok iyi bir denge olusmus bu anlamda..tekerlek izi'miz diyelim heryerde iz biraksin..bisikletçilerimiz sahip çiksinlar..tekerlek izi hepimizin dergis iolsun ..senin benim degil herkesin olsun ..ülkemizde tipki izci teskilatlari gibi kardeslik temelinde bir bisikletçi-bisikletli ruhu yaratmaya hizmet etsin...bunu yaratmak durumundayiz..önümüzdeki görev bu..bu ülkede bisikletçiler-bisikletliler var ve yerlerini istiyorlar dedirtecek adimlara, saglam katkisi olsun.. bisiklet dünyamiza hayirli olsun..tekrar elinize saglik..çok güzel olmus..

seklinde ifade etmistim ilk tepkimi..dergiyi bastan sona okudum..
dedigim gibi elbette eksiklikler var..bunlar zaten dogal..zaten dergi ile ilgili elestiri yapan,fikir belirtenler su veya bu sekilde tepkilerini dile getirenler ilk elden dost insanlardir..onlarin elestirileri ilerleme anlaminda kuvvet verir..karsi çikanlarda var olacaktir onlar zaten hep susarlar..

ancak dergiyi hayata geçirenler sunu yapmalidirlar; Tekerlek Izi Dergisi bisiklet dünyasinda ilk ve tek online dergimidir? öyle ise öyle kalmalidir..bu su demektir..Bu dergi herkesin dergisi olmalidir..belli bir denge yani yazilarinin çesitliligi ve renkliligi kaybedilmeden, her kesimden bisikletsever burada yazabilmeli, derginin genel politikasi çerçevesinde katkida bulunabilmelidir..
Sonuçta her yazilani herkes begenecek diye bir kural olamaz..Ayrica, istenilen konuda yazi yazmak disinda hiçbir katkimin olmadigi TI, bir tartisma ve polemik dergisi degildir..çok farkli bir yapisi vardir..hem teknik anlamda,hem geziler,turlar,yapilan aktivitelerin yansitildigi,çevirilerin, önemli haberlerin yer aldigi bisikleti en genel anlamiyla hem bisikletsever ortama hemde genel olarak kamuoyuna tanitmak gibi yani bisikletin gelismesine katkida bulunmak,bisikleti sevdirmek amaçli bir yayin olmalidir..Yani bir ortak payda dergisi..yani bisiklet dergisi..
Arkadaslarin tepkilerini okudum çok hosuma gitti,elestirileri okudum sevindim..ses çikaranlardan korkmamali..susanlardan korkmali diye düsünürüm hep..Bisiklet camiasi denilen ortami taniyorum ve o ortama diyorum ki, geliniz Tekerler Izi' ni tek dergi olarak,hepimizin dergisi olarak koruyalim..simdilik iki aylikmi çikiyor..olsun ileride aylik olur..önce okuyalim, okunmasini saglayalim..
Tekerlek Iz ni hayata geçirenler; Pedal Sesi'ni hayata geçirenlerdir.. sadece yazip çizmekle kalmayip, pratikte de bisikletin ülkemizde gelismesine katkida bulunanlardir..
Prensipleri; Birliktelik,dayanisma,çok seslilik, ortak davranis,alçakgönüllülük,bisiklet ve yesil hareketinin ayrilmazligina sahip çikan, bisikletin bir ulasim imkani oldugunun, bir modernlilik,çagdaslik araci oldugunun bilincinde olmaktir..
Bu anlamda, Tekerlek Izi'ne sahip çikiyoruz..yasatmaya çalismak degil daha ileriye gitmesi için ugrasiyoruz..düsuncelerimizi,tepkilerimizi,elestirilerimizi ilerleticilik adina yöneltmekten kaçinmiyoruz..
Seviniyorum..bizimde artik bir kalici dergimiz var..bisikletçiler-bisikletlilerin bir gözü kulagi var..kisilerin,topluluklarin degil herkesin mali..bu anlamda sahip çikalim..ama unutmayalim, hayata geçiren ve emek verenleri ..yani öncüleri
selam yaratanlara..
ali nejat

Bisiklette bireysel ve dar grupsal degil, kollektif bir örgütsel yapi, birlik ve dayanisma,sonuçta kurumlasmayi getirecektir ki, iste bu gelisim, bisikletli yasamin ülkemizde gelismesinin önünü açip hizlanmasini saglayacaktir..

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 12 Nisan 2008, 16:09 
Normal Üye
Normal Üye

Çok güzel olmuş emeği geçen herkezin ellerine sağlık.Süper bir çalışma.Türk bisiklet dünyasının önemli bir eksikliği giderilmiş.Özellikle benimgibi bisiklet dünyasına yeni girenlere çok şeyler öğretecek bir çalışma.

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 12 Nisan 2008, 20:24 
Gezgin
Gezgin
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar kısıtlı zamanda ortaya çok güzel bir ürün çıktı.

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Devamında kendimizi geliştirmemiz dileğiyle... .heh

Profile bak  
İletiTarih: 22 Nisan 2008, 11:40 
Editör
Editör
Kullanıcı avatarı

Murat ve Yavuz, sizleri tebrik ederim ancak kimilerine gore yuk gibi gorunecek bu calismanin zevkini tek basiniza cikarmaya calisiyorsaniz... Orada biz variz iste..:) Elinize, emegininize saglik arkadaslar, emegi gecen, yazilariyla ayrica dergiye renk katan arkadaslarim.. Hepinizi kutlarim. El ele daha buyuk basarilara darisi...

Hoşgörü Üzerine...
Türkçe üzerine...

Profile bak E-posta  
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz