Sistem saati: 10 Eylül 2010, 09:56

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Yeni Alt yapısı ile Tİ Dergisi 4. Sayısı yayınlandı!
İletiTarih: 29 Kasım 2008, 16:28 
PS Topluluk Koordinatörü
PS Topluluk Koordinatörü
Kullanıcı avatarı

Yorum yapan tüm dostlara çok teşekkürler.
Sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bizlere.. :)
çok sevgiler herkese...

Yavuz Ergun

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 29 Kasım 2008, 19:39 
Moderator
Moderator
Kullanıcı avatarı

Merhabalar,

Pedalsesi Ailesinin sesi olan Tekerlek İzi sayısal dergisi'nde büyük, küçük emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Bisikletli yaşam bilincini ve kültürünü yaygınlaştıran, bisiklet dünyasında ve bisikletin dost olduğu bütün alanlarda farkındalık yaratan ve bunu gittikçe artıran, PS ailesinin yurdumdaki ve gurbetteki mevcut ve müstakbel bisikletsever bireylerini zenginleştiren dergimizin daha nice sayılarını okumak dileğiyle. İnşallah 100., 200. ve 500. sayılarını da okuruz.

Sevgi ve saygılarımla.

.bike

Profile bak  
İletiTarih: 30 Kasım 2008, 18:33 
Daimi Üye
Daimi Üye

Böyle bir dergi işine soyunmak büyük cesaret. Açıkca konuşalım çok az kişinin altından kalkabileceği bir iş. Ve gerçekten mükemmel ve dopdolu içerik. Geçen sayılara göre çok ciddi iyileşme ve profesyonelleşme var. Emeği geçen herkes bu işte eski ve bilgili insanlar. O kadar işleri güçleri arasında nasıl bu işi başarıyorlar hala anlayabilmiş değilim. İnşallah bir gün bu dergiyi basılı halde görürüz. Gerçekten bir eksisini dile getirecemeyeceğim. Emeği geçen herkese başarılar, inşallah bir dahaki sayı istediğinizden de iyi olur, bu sayıdan da çok beğenilir.

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 03 Aralık 2008, 08:33 
Topluluk Yöneticisi
Topluluk Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

Haziran ayinda 2. sayinin ardindan yazdigim yazida "TI hepimizin olsun" diye bitirmistim.
Basinda ise "çok iyimser olmadigimi " ifade etmistim belli tecrübelere dayanarak.
Bugün 4.sayi "elimizde" (ben hala elektronik dergi degilmis gibi algilamaktan kurtulamadim)
Biliyorum 5 sayi dizilmeye baslandi.Yeni sistemle birlikte olay hizlanacak ve 5. sayi zamaninda yani yeni yilin ilk ayinda, ilk günlerinde çikacak görünüyor.
Dergiyi çikarmayi düsünen ve bu zor isi üstlenen arkadaslarin özellikle Murat ve Yavuz ve elbette emegi geçen herkes, hangi zor sartlarda çalistiklarini biliyorum..
4.Sayida sabirsizlandik hepimiz..ama çikti..bu artik tiryaki oldugumuzu gösteriyor..
Gerçektende bisiklet aleminin yani hepimizin dergisi olmaya aday TI.Olayin teknik yani elbette çok önemli.. okunabilirligi yani. bunun disinda derginin okunma sayisida artiyor.Sonuçta tüm bisikletçilere seslenen bizim gözümüz kulagimiz,sesimiz olan bir dergi kivamina geliyor.
Yazi kurulu üyesi ve yazarligin disinda derginin muhabirligine angaje olmus durumdayim.özellikle yurt disindan bizlere isik tutacak haberler,röportajlar çeviriler ve yazilarla bir anlamda gazetecilige soyunmus durumdayim.Emegi geçen herkez, son derece önemli bir özveri sergiliyor..
Benim baslangiçtaki endiselerim çoktan asildi..
Hep beraber TI ni devamli ve sürekli kilmak için yazariyla, okuyucusuyla ve teknik düzeni ile sarfedilen çaba yukaridaki bu güzel sözlerle (baska platformlarda da var) daha bir anlam kazaniyor.
TI var olacak ve iyi bir misyon yüklendi, yüklenecek..bunun isiklari görünüyor.
emegi geçen tüm dostlara elbette okuyanlara sevgi ve saygilar
ali nejat
TI yazari

Bisiklette bireysel ve dar grupsal degil, kollektif bir örgütsel yapi, birlik ve dayanisma,sonuçta kurumlasmayi getirecektir ki, iste bu gelisim, bisikletli yasamin ülkemizde gelismesinin önünü açip hizlanmasini saglayacaktir..

Profile bak E-posta  
İletiTarih: 21 Aralık 2008, 01:59 
PS Topluluk Koordinatörü
PS Topluluk Koordinatörü
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar dergilerimizin eski sayıları da yeni sistemimize eklenmiştir.
Bilginize...

Yavuz Ergun

Profile bak E-posta  
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz